Het bedrijf

Ons bedrijf is 18 ha groot.

We telen er grotendeels appels (10 ha) en peren (7,5 ha) en dat op een geïntegreerde methode. Dat wil zeggen dat er zoveel mogelijk met natuurlijke vijanden gewerkt wordt. Verder telen we ook kersen. Deze hebben we voor een groot gedeelte overkapt, zodat we ze kunnen beschermen tegen regenbuien tijdens de rijping. Want op dat moment kunnen de kersen gauw barsten. Ook hebben we nog 3 soorten pruimen: Opal, Jubileum en Reine Claude Victoria. In de zomer vormen wat soorten kleinfruit nog voor een goede aanvulling in onze winkel.

Het overgrote deel van onze appels en peren wordt afgezet via de afzet coöperatie “De Greenery” en een klein deel ervan verkopen we in onze winkel, net als de kersen, pruimen en het kleinfruit.

TGR Member_GR_LI_RGB

Wij zijn lid van Coöperatie Coforta U.A. De verkoop van onze producten vindt plaats via The Greenery B.V. Voor verkoop aan consumenten hebben wij een ontheffing.

Wat is Landwinkel?
Ongeveer 100 boerderijwinkels mogen zich Landwinkel noemen en daar komen er ieder jaar enkele bij. Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van! Door samen te werken vindt u in uw Landwinkel uw eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio's. Uw boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving! Een pure beleving, wel te verstaan.