Open dag voor jong en oud tijdens 'Boer zoekt Burger'

Open dag met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Dit keer samen met de fam. Roelofs!

Ook dit jaar doen wij weer mee met het evenement 'Boer zoekt Burger'. Dit keer in samenwerking met onze buren...de fam. Roelofs.

Er is dan weer van alles te beleven:

We gaan met treintjes de boomgaarden door, waarbij er o.a. wat wordt verteld over de teelt van appels, peren, pruimen en kersen. Ook ziet u hoe de fam. Roelofs er alles aan doet om te voorkomen dat de appels worden beschadigd door hagel!

Verder zijn er diverse activiteiten voor de kinderen, zoals springkussens, een traptraktor-parcours en een heuse speurtocht met allerlei opdrachtjes. 

De ouderen kunnen ondertussen een rondleiding door het bedrijf krijgen of wat lekkers drinken op een terras. Bij de ons  is er ook de gelegenheid  om allerlei artikelen te proeven die we in onze winkel verkopen. Bovendien staat er ook een stand van Ambrosia, waar u allerlei heerlijke honingkruidenwijnen en andere artikelen op honingbasis kunt proeven.

Bovendien is ook de fotografe Fenna Holwerda (www.wonder-fotografie.nl ) aanwezig , die u graag op de foto zet tijdens een heuse fotoshoot in de boomgaard. Een leuke kans voor prachtige foto's met uw hele gezin of met opa en oma!!